TV uitzending over de geschiedenis van onze Gasthuiskapel

TV uitzending Gasthuiskapel

Kerkdiensten gaan niet door vanwege coronavirus

Zoals u ongetwijfeld in de media hebt vernomen, neemt de verspreiding van het Coronavirus ernstige vormen aan en is thans uitgegroeid tot een pandemie. De kerkenraad heeft daarom moeten besluiten om de aanbevelingen van de landelijke kerk en de autoriteiten te volgen om tot nader order geen kerkdiensten te houden in onze Gasthuiskapel. Nog onzeker is tot wanneer er geen kerkdiensten zullen worden gehouden. Daarover kunnen wij nu nog niets zeggen. Als er nieuwe aanbevelingen komen, zullen wij ons besluit heroverwegen. Wij proberen u zo adequaat mogelijk te informeren, dus houdt deze website in de gaten voor de nieuwste informatie.

De kerkenraad

26 januari 2020: doopdienst Suus van der Aa

Klik op de foto’s voor een groter formaat en blader terug om terug te keren naar het overzicht.

Kerstfeest 2019

9 november 2019: bowlen met de kids

“We waren uitgenodigd om te gaan bowlen met de kinderen. We waren lekker sportief bezig en hadden veel lol. Er zat een lekker tempo in want we hadden twee banen. De kinderen deden het erg goed, want ze hadden meer punten dan de volwassenen. Gerarde was laatste en daar was ze niet heel blij mee, maar ze had wel haar best gedaan. Daarna zijn we naar de kerk gegaan en hebben we papat gegeten. Daarna hebben we een spel (het goede verhaal) gedaan. dat was soms best grappig. De tijd vloog voorbij en toen moesten we weer naar huis”. (geschreven door Lieke van Dis en Jelle Geuze)

 

17 nov. 2019: Oogstdienst

Oogstarrangement, vervaardigd door Jan Kettelerij.

sized_991

29 sept 2019: Startzondag

De kerkenraad, september 2019

Van links naar rechts: Kees van Dis (voorzitter), Marcel Nieuwenhuize (diaken), Gerarde Koks (kerkelijk werker), Jacqueline Tates (ouderling), Jolanda van Zetten (diaken), Linda de Bruijn (diaken), Aart de Boer (scriba)

15 sept. 2019: Themawandeling in Tholen-Stad

Braderie 2019

Klik op de foto’s voor een groter formaat en blader terug om terug te keren naar de overzichtspagina.